Sport & Fitness & Egészségs

„Csak egészség legyen, a többi nem számít!”

– tartja a mondás

Eme szektor értékes végterméke:

“Egy magas életminőségben, sokáig egészségesen élő ember”

Mivel társadalmunk egyre tudatosabb, folyamatosan növekszik az igény olyan létesítmények iránt, ahol az emberek tehetnek valamit testük karbantartásáért, az egészségük megóvásáért. A fitness termek és mozgásstúdiók kitűnő lehetőséget nyújtanak korunk emberének, hogy biztonságos környezetben elégítsék ki mozgás iránti igényüket. Egy ilyen létesítmény burkolatainak tervezésénél a funkcionalitás az elsődleges szempont. Egy fitness terem esetében több eltérő funkcióval rendelkező helyiséget kell figyelembe vennünk. Nem biztos, hogy ugyanaz a burkolat, amit a nehéz gépekkel és súlyokkal felszerelt testépítő terembe gondoltunk, jó lesz az aerobic terembe is. A padlóburkolatot érdemes úgy kiválasztani, hogy az tökéletesen passzoljon a mozgásforma jellegéhez.

Sport burkolatok néhány jellemzője:

  • Általában rugalmasabbak
  • Könnyen tisztíthatóak
  • Kevésbé csúszósak
  • Hosszú élettartammal bírnak
  • Az erőhatások nagy részét elnyelik, ezzel csökkentik a sérülés mértékét

Az egészségügyben is sokféle felhasználási területtel és speciális követelményekkel találkozhatunk. Más burkolatra van szükségünk egy váróteremben és egy sebészeti műtőben. Az előbbiben az esztétikum és a tartósság a legfőbb szempont, az utóbbinál a higiéniai paraméterek.

Egészségügyi melegburkolatok általános jellemzői

  • Tartós
  • Higiénikus
  • Hegeszthető
  • Csúszásmentes
  • Antisztatikus vagy vezetőképes

Amiben segíteni tudunk…

Már a tervezési fázisban segítséget tudunk nyújtani a legmegfelelőbb melegburkolat kiválasztásában Beszerezzük és kiszállítjuk a burkolóanyagokat Magas szintű tapasztalatunkat és műszaki hátterünketlatba vetve komplett kivitelezői szolgáltatást nyújtunk

Gyakori kérdések a témában:

„Működő létesítményben szeretnénk burkolatot cserélni, a munka leállása nélkül. Mi a megoldás?”

Ebben az esetben hétvégi munkavégzéssel kell megoldani a problémát – kisebb felár ellenében –  péntek délutántól  vasárnap estig kicseréljük a burkolatot, így hétfőn folytatódhat a munka.

„Be van bútorozva a rendelő, hogyan tudnánk szőnyeget cserélni?”

Amennyiben a megrendelőink igénylik, profi bútoros cég segítségével elintézzük a bútorok mozgatását és az új szőnyegre való visszapakolást is. Csak IT szakembert kérünk a megrendelőtől a számítógépek kikötéséhez, a többi a mi dolgunk.

Komplett szolgáltatást nyújtunk, lehet  10  vagy akár 10 000 m2 is! Együtt kiválasztjuk a burkolatot és kész –  Önnek csak birtokba kell vennie megújult irodáját. Ennyire egyszerű!