Sport & Fitness & Egészségs

FITNESS PADLÓBURKOLATOK

 

A fitness termek és mozgásstúdiók kitűnő lehetőséget nyújtanak korunk emberének arra, hogy biztonságos környezetben elégíthesse ki mozgás iránti igényét. Egy ilyen létesítmény burkolatainak megtervezésénél a funkcionalitás az elsődleges szempont. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a sportburkolatok kevésbé csúszósak és sokkal rugalmasabbak, mint hagyományos társaik, valamint hogy könnyen tisztíthatók és hosszú élettartammal bírnak. Ráadásul az erőhatások nagy részét is elnyelik, ezzel csökkentik az esetleges sérülések kockázatát.

Nagyon fontos azonban, hogy egy fitness terem esetében több eltérő funkcióval rendelkező helyiséget kell figyelembe vennünk, így nem biztos, hogy ugyanaz a burkolat, amit a nehéz gépekkel és súlyokkal felszerelt testépítő teremhez megálmodunk, alkalmas lesz az aerobic terembe is. Éppen ezért, a padlóburkolatot érdemes úgy kiválasztani, hogy az tökéletesen passzoljon a mozgásforma jellegéhez.

EGÉSZSÉGÜGYI MELEGBURKOLATOK

Az egészségügyben is sokféle felhasználási területtel és speciális követelményekkel találkozhatunk. Más burkolatra van szükségünk ugyanis egy váróteremben és egy sebészeti műtőben. Az előbbiben az esztétikum és a tartósság a legfőbb szempont, az utóbbinál a higiéniai paraméterek.

Összességében azonban elmondható az egészségügyi melegburkolatokról, hogy tartósak, higiénikusak és csúszásmenetesek. Hegeszthető tulajdonsággal bírnak és az igényeknek megfelelően vannak közöttük antisztatikusak illetve vezetőképesek is.

  Amiben segíteni tudunk…

  Már a tervezési fázisban segítséget tudunk nyújtani a legmegfelelőbb melegburkolat kiválasztásában, időt és energiát megspórolva ezzel ügyfeleink számára. Emellett beszerezzük és kiszállítjuk a kiválasztott burkolóanyagokat; magas szintű tapasztalatunkat és műszaki hátterünket latba vetve pedig komplett kivitelezői szolgáltatást tudunk nyújtani, meggyorsítva ezzel a munkafolyamatot.

  Gyakori kérdések a témában:

  „Működő létesítményben szeretnénk burkolatot cserélni, a munka leállása nélkül. Mi a megoldás?”
  Ebben az esetben hétvégi munkavégzéssel kell megoldani a problémát – kisebb felár ellenében –  péntek délutántól  vasárnap estig kicseréljük a burkolatot, így hétfőn folytatódhat a munka.
  „Be van bútorozva a rendelő, hogyan tudnánk szőnyeget cserélni?”
  Amennyiben a megrendelőink igénylik, profi bútoros cég segítségével elintézzük a bútorok mozgatását és az új szőnyegre való visszapakolást is. Csak IT szakembert kérünk a megrendelőtől a számítógépek kikötéséhez, a többi a mi dolgunk.

  Komplett szolgáltatást nyújtunk, lehet  10  vagy akár 10 000 m2 is! Együtt kiválasztjuk a burkolatot és kész –  Önnek csak birtokba kell vennie megújult irodáját. Ennyire egyszerű!