Iroda szőnyegezés

A modern irodák egyik legelterjedtebb padlóburkolata – nem véletlenül – a padlószőnyeg, ugyanis irodai környezetben a szőnyeg más igénybevételnek van kitéve, mint egy lakás esetében, a padlószőnyeg pedig képes ezeknek a speciális feltételeknek megfelelni.  Az irodában számtalan elektronikai eszközt használunk munkánk során, melyekben akár kárt is okozhat a statikus feltöltődést. Éppen ezért fontos, hogy ilyen esetben intézményi burkolatot válasszunk, hiszen a jó minőségű irodai padlószőnyeg mindig antisztatikus. Mivel egy irodai melegburkolat esetében az is elvárás, hogy elnyűhetetlen legyen és a görgős székek okozta megterhelésnek is ellenálljon, így a vezető padlóburkolatgyártók különleges felületképzéssel látják el a szőnyegek szálait. Ennek köszönhetően a szennyeződéseket is könnyebb eltávolítani róluk, ráadásul, a komfortérzet, melyet ezek a burkolatok biztosítanak, semmi máshoz nem hasonlítható.

 

A modern irodaházak szinte kivétel nélkül álpadlós rendszerrel készülnek, mely biztosítja a bérlemények rugalmas alakíthatóságát.  A modulszőnyeg az álpadló egy iroda legideálisabb melegburkolata, hiszen egyszerűen bontható, így szükség szerint könnyedén visszaállítható az iroda eredi állapota. Ez a remek tulajdonsága a hagyományos aljzatokon is előnyére válik, éppen ezért ajánljuk előszeretettel felújításokhoz is a moduláris szőnyegeket.

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK 20 ÉV ÉS TÖBB MINT 250.000 M2 LEFEKTETETT BURKOLAT TAPASZTALATA ALAPJÁN:

 • Burkolat tanácsadás
 • Szakmai segítségnyújtás, már a tervezés fázisában
 • Melegburkolatok ajánlása, beszerzése
 • A ténylegesen szükséges mennyiségek kiszámítása, szabásterv készítése
 • A burkolatok szakszerű kivitelezése saját szakembereink által

Hogyan dolgozunk?

 • Az első kapcsolatfelvétel során rögzítjük a felmerült igényeket
 • Megbeszélünk egy helyszíni találkozót, ahol felmérjük a meglévő burkolatok, szegélyek illetve az aljzat állapotát
 • A helyszíneken tanácsokkal szolgálunk a megvalósításhoz, megtervezzük a munka folyamatát, időrendjét, műszaki tartalmát
 • Az összegyűjtött adatok alapján egy tételes ajánlatot készítünk – akár választható műszaki tartalommal és burkolatokkal
 • Pozitív elbírálás esetén egy újabb találkozón minden részletet leegyeztetünk és megkötjük a szerződést
 • A megbeszélt időpontban – alkalmazkodva a helyi adottságokhoz – elvégezzük a burkolatok cseréjét. A kivitelezés folyamán törekszünk arra, hogy a legkevésbé zavarjuk a munkát, a zajos és porral járó feladatokat szeparált módon végezzük
 • A munkák végeztével egy tiszta és azonnal használatba vehető területet kapnak vissza ügyfeleink
 • Az új padlóburkolat mellé adunk egy kezelési és karbantartási útmutatót is

Miért éri meg beruházni a meleg burkolatok cseréjére?

Javulhatnak a munkakörülmények, kellemesebb légkör várja a dolgozókat és az ügyfeleket egyaránt.

A rendezett munkakörnyezet motiválhatja a munkatársakat, ráadásul kisebb eséllyel betegszenek meg az irodában dolgozók.

Emellett az igényes iroda, a jobb ázsió remek alapot biztosít a több vagy többet költő ügyfelek megszerzésére.

Akik minket választottak

És még sokan mások…

Gyakori kérdések a témában:

„Működő létesítményben szeretnénk burkolatot cserélni, a munka leállása nélkül. Mi a megoldás?”
Ebben az esetben hétvégi munkavégzéssel kell megoldani a problémát – kisebb felár ellenében –  péntek délutántól  vasárnap estig kicseréljük a burkolatot, így hétfőn folytatódhat a munka.
„Be van bútorozva a rendelő, hogyan tudnánk szőnyeget cserélni?”
Amennyiben a megrendelőink igénylik, profi bútoros cég segítségével elintézzük a bútorok mozgatását és az új szőnyegre való visszapakolást is. Csak IT szakembert kérünk a megrendelőtől a számítógépek kikötéséhez, a többi a mi dolgunk.

Komplett szolgáltatást nyújtunk, lehet  10  vagy akár 10 000 m2 is! Együtt kiválasztjuk a burkolatot és kész –  Önnek csak birtokba kell vennie megújult irodáját. Ennyire egyszerű!